Microsoft kan ha løst kundenes konsoll-kaos om de gjør dette

xboxseriesbestille
Phil Spencer og Xbox-teamet er klar over hvor kjipt det er for fans som må vente i mange måneder på sin Series X eller S.

Under et lengre intervju med The Verge, avslører Phil Spencer at Xbox-teamet har tenkt på hvordan de kan løse forhåndsbestillings-kaoset.

Hva om du har navnet på konsollen før den er bygget?

En av de tingene de har snakket om er at kunden betaler et depositum og videre at personen kan følge med på produksjonsprosessen fra første komponent til at Xbox-en er pakket og klar og med en spikret leveringsdato.

Mulighetene her er jo mange, inkludert muligheten til å betale mer for å komme først i køen, og ha alt innholdet man ønsker forhåndsinstallert på konsollen før den leveres.

Tradisjonen er åpne for forhåndsbestiller knappe to måneder før lanseringen av produktet. Butikkene får så lov å selge x antall prosent av forhåndsbestillingene, som bestemt av Microsoft eller Sony. De resterende konsollene legges ut for salg på lanseringsdagen. Slik var det også i Norge med den nye konsoll-generasjonen.

Annonse
Xbox Series S.

Slik vi gjør det nå er uansett gammeldagens

De nye konsollene er det største generasjonshoppet kanskje noen sinne, kombiner det med en pandemi og etterspørselen vil være ekstra høy.

“Jeg vet ikke om dagens system er riktig for verden slik den er i dag. Det er en veldig gammel måte å tenke på, at man står utenfor en butikk og venter. Jeg mener vi bør utfordre oss selv på dette området og vi har snakket med butikkene om det”.

Spencer lufter også ideen at en Xbox TV-plugg trolig lanseres neste år for å kunne strømme xCloud til TV-en. Dette har vi hørt før, så forvent at det skjer.

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse