De spiller Cyberpunk 2077 allerede – se 20 minutter fra åpningen

Gameplay av Cyberpunk 2077 har lekket, og enda viktigere: spillet utsettes ikke flere ganger.

Nå kommer det nok mange lekkasjer fremover

Dette vet vi fordi det florerer bilder av innpakningen på nett og det har lekket en 20 minutter lang ikke-proff gameplayvideo som avslører de første minuttene fra spillet, og fra det som trolig er PS4-versjonen (som kan gratis-oppgraderes til PS5-versjonen som jo vil støtte Ray Tracing).

Du kan se gameplay-videoen her om du ikke har problemer med spoilere, og ikke les følgende om du ikke vil kjenne til starten: du utstyres med en bil du må mekke på og får deretter i oppdrag å klatre opp et telekom-tårn for å koble til din egen mobil. Det må være en viktig samtale…

Annonse

Nå som spillet er på vei til lagere over hele verden, forvent lekkasjer og mye annet før lanseringen 10. desember.

Annonse
Annonse