Apples nye deksel koster 1499 kroner

Uansett hvilken mobil du ønsker å handle “Skinnmappe med MagSafe til iPhone 12, er prisen den samme, fra mini til Pro Max.

Skinnmappen viser tiden

Og billig er det som vanlig ikke: mappen som holder på mobilen når du ikke bruker den, men som samtidig viser klokkeslettet (den minner om de Samsung har tilbudt i lengre tid) under oppbevaring koster 1499 kroner og tilbys i fire farger med 3 til 4 uker leveringstid.

Slik forklarer Apple produktet:

“MagSafe til iPhone får du den beskyttelsen du trenger, samtidig som du kan nyte hvordan iPhonen ser ut og føles.

Annonse

Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Skinnetuiet følger formen på iPhone og beskytter den mot riper og støt, uten å gjøre den merkbart større. På innsiden har den en lomme til ID- eller betalingskort, og den har en matchende rem, slik at du alltid kan ha den for hånden”.

Var du klar over dette?

Når det er på tide å lade er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass, så får du rask og effektiv lading med en gang.

Etuiet er utført i mykt skinn av høy kvalitet – og den er designet for å beskytte iPhonen din. Skinn er et naturlig materiale, og akkurat som i et skinnbelte, utvikler det flott patina og fine små merker etterhvert som du bruker det. Når du bruker MagSafe-tilbehøret vil det avlegge mindre merker.”

Kilde:
Apple

Annonse
Annonse