Skal du se en Cyberpunk 2077-trailer, bør det være denne

cyberpunk2077gameplaytrailer
Cyberpunk 2077 har en ganske kul tvist. Om du vil finne ut hva, se traileren.

Det er vel få spill som er blitt promotert så mye CD Project Red har massert Cyberpunk 2077.

Fersk Cyberpunk 2077-trailer avslører hva spillet handler om

Men så er det også en giga-investering og ditto risiko-prosjekt, og fordi spillet har blitt utsatt så mange ganger er det jo bare naturlig at de fortsetter med trailere for å holde interessen gående – det er bare det at vi er lei reklame og vil spille selv.

Heldigvis er dette en skikkelig bra trailer som (nesten har for mye informasjon). Om du ønsker å finne ut av din rolle i denne dystopiske verdenen uten, fritt for spoilere, bør du faktisk ikke se den offisielle gameplay traileren under. For alle oss andre som ikke klarer å holde oss unna alt som har med Cyberpunk 2077 å gjøre, er denne verdt det:

Annonse
Annonse
Annonse