Legger ut Playstation 5 til “scalperpriser” på Finn.no

ps5finn
Playstation 5 koster fra 4799 kroner.

Etter en kaotisk lansering av Playstation 5 på nett, der nettsidene krasjet og produktet forsvant fra handlekurven etter lengre tids venting, er få som har fulgt med sjokkerte.

Gjør store penger på Finn.no

For dette var nøyaktig det samme som skjedde under lanseringen av RTX 30-kortene i USA – det er også beskyldninger om at script og bot-er skal ha plukket opp konsollene før menneskehender skal ha rukket å utføre betalingen.

Samtidig flommer det nå over av overprisede Playstation 5 på Finn, der en av de heldige, som jobber hos Sony men som sier det ikke har noe med saken å gjøre, solgte sin konsoll på det samme torget. Saken ble dekket på Tek.no med tittelen “Solgte PlayStation 5 for 20.000 kroner på Finn“. Tek.no eies av Schibsted som også eier Finn.no, noe artikkelen opplyser om.

Annonse

– Det var en helt ekstrem interesse. Jeg har aldri opplevd noe lignende. Det bare rant inn meldinger. Annonsen har over 2600 views på bare noen minutter, forklarer personen som snakket med Tek.no.

Frustrerte over Elkjøps køsystem

På Diskusjon.no melder kunder ting som “Virker som kø systemet til Elkjøp er helt bingo. Jeg trykket på kjøp 13:00 og ble stående i kø til 13:21 uten å få kjøpt noe. Hvordan noen klarte å få igjennom kjøp på obs er et større mysterium for meg.”

En annen er enig: “Samme her. Fikk puttet i handlekurven noen sekunder over 13:00 (fullført med betaling før 13:01) og var så tidlig ute at jeg gikk utenom queue-it systemet, la inn betaling på få sekunder og fikk “du har kjøpt et utsolgt produkt” før 13:01 ble rundet.”

Kilder:
Tek
Diskusjon.no

Annonse
Annonse