Apples egen MagSafe Duo klarer ikke makslade iPhone

applemagsafeduo
Apples MagSafe Duo til over 1500 kroner klarer ikke makslade iPhone.

Ny dag, mer laderot fra Apple.

lader til over 1500 kroner klarer ikke 15 watt-lade

For Apple gjør seg klare til å lansere Duo-laderen som trådløst lader både mobil og klokke, men det er et problem med den dyre laderen til 1649 kroner: den klarer jo ikke 15 watt-lade som MagSafe kan.

Det var Bloombergs Apple-kjenner og lekker Mark Gurman som fant ut at Apple plutselig oppdaterte produktbeskrivelsen og bemerket det faktum at man ikke kan hurtiglade med 20 watt-laderen (11 watt stopper den på) – man må ha en 27 watt lader for å nå 14 watt, merkverdig nok.

Annonse

Det verste er at det ikke følger med hverken 20 watt (229 kroner) eller 27 watt-lader (som Apple ikke produserer) med det dyre produktet som foreløpig har ukjent leveringsdato.

Annonse
Annonse