Samsung mobbet Apple for dette: nå har de visstnok planer om å gjøre det samme

samsunglader
Samsung mobbet Apple tidligere denne måneden fordi selskapet droppet å legge ved ladere i iPhone 12-eskene. Nå har de visstnok planer om å gjøre det samme neste år. S21-serien lanseres visstnok tidlig neste år.

Det tok ikke lang tid før det svirret opp rykter om at også Samsung dropper laderen i Galaxy S21-eskene.

Er MagSafe bedre for miljøet?

Det er medier i Sør-Korea som nå melder dette, samtidig som det nettopp ble kjent at Apples nye iPhone 12-modeller ikke kan makslades (15 w) via MagSafe, med andre ladere enn Apples egne USB C 20 w-lader.

Mange brukere er derfor forbanna på Apple som påstod de gjorde det av miljøhensyn, men som nå håper å selge flere ladere.

Annonse

Hva om Samsung gjorde det motsatte av Apple? Trond mener

Uansett var altså saken den at Samsung, som du ser på bildet, mobbet Apple litt grunnet mangelen på lader i esken, MagSafe eller ikke.

Om Samsung velger å droppe laderen, kommer de også samtidig til å introdusere nytt lade-tilbehør? Og om de gjør det, hadde det ikke vært smart å gjøre det motsatte av Apple? Inkluder i esken deres eget svar på MagSafe, Samsung, og dere kan faktisk vinne noen PR-poeng.

Det meldes samtidig at S21 Ultra visstnok får hele 5000 mAh stort batteri og en 6,8″ AMOLED-skjerm.

Annonse
Annonse