Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Windows 10 blir ferdigutviklet sensommeren i år, noen måneder senere kommer Redstone, en større oppdateringen Microsoft såvidt har startet arbeidet med. (Ill.: Microsoft)

Nå vet vi mer om den mystiske stor-oppdateringen til Windows 10

Stor gratis-oppdatering med nye funksjoner i 2016.

Ifølge Neowin er navnet på Microsofts kommende stor-oppdatering til Windows 10 «Redstone».

Oppdatert, 7.4.15, 20:20:

Ifølge Microsoft-kjenner Mary Jo Foley skal Redstone-oppdateringen leveres via Windows Update en eller annen gang i løpet av 2016.

Oppdateringen endrer ikke navnet på OS-et. Nei, det det forblir Windows 10, men funksjoner som Microsoft ikke rekker å implementere i Windows 10-versjonen som lanseres sent sommeren 2015 blir en del av Redstone, det samme blir støtte for Windows 10-enheter som enda ikke er avslørt.

Blue, Threshold, Redstone
Selskapet har i lengre tid snakket om at de ønsker å oppdatere Windows kjappere, det er dette vi nå ser fruktene av, for etter Blue og Threshold (Windows 10) er det Redstone sin tur.

Les også: Hemmelig oppdatering gjør PC-en klar for Windows 10.

Ingen informasjon har lekket enda
Dessverre kjenner ikke Windows-bloggen til hva oppdateringen vil inneholde av forbedringer og feilrettinger, men det skal ha fått bekreftet av to interne kilder at oppdateringen skisses ut i skrivende stund.

Siden prosjektet er i innledende faser, vil det nok ta noen måneder tid før det lekker mer konkret informasjon. ITavisen følger utviklingen.

Kilder:
Neowin
All About Microsoft

Stikkord: windows 10