Her er 3D-kartet du ikke trodde var mulig

Dette er faktisk et 3D-kart, og ikke spillgrafikk.

Husker du Euclideon? Selskapet lover å revolusjonere 3D-grafikk, men har i skrivende stund ikke levert stort, før nå.

Euclideon tilbake

For de samarbeider nemlig med AEROmetrex, et selskap som lager 3D-kart, og det er virkelig imponerende:

Annonse

Musestille

Hva som skjer med teknologien til Euclideon hva angår spill vites enda ikke. Det eneste selskapet skriver på sin Facebook-side i dag (sist gang de hørte fra seg var 1. juni) er følgende:

«Så… Euclideon-prosjekter starter å poppe opp… skal vi sitte musestille i ett år til? Vi prøvde, men våre kunder vil ikke.» De er kjent for skryte fælt, men har så langt ikke levert stort.

Carmack kommenterer Euclideon-teknologi

Er noe for godt til å være sant, så er det som regel det, og Euclideon har riktignok demonstrert en imponerende teknologi på papiret, men om det vil fungere til å lage spill med er en helt annen sak. Kanskje ender de opp med å levere kart-teknologi.

Selveste grafikkguru John Carmack har kommentert teknikken Euclideon tar nytte av, og påpeker at dette ikke er noe nytt, og at han ikke ser på det som realistisk at spill vil kunne ta nytte av det i nærmeste fremtid.

Hadde det vært så revolusjonerende, og gjennomførbart allerede nå som Euclideon påstår, hadde de selvsagt vært kjøpt opp av en av de store spill-studioene for lenge siden.

Kilde:
Facebook

Annonse
Annonse