Nå kan du redigere innlegg når du vil, men selve status-oppdateringen får du ikke lov å tukle med.
Nå kan du redigere innlegg når du vil, men selve status-oppdateringen får du ikke lov å tukle med.

Visste du at dette endelig er mulig?

Denne Facebook-forbedringen er viktig.

Det har vært stress å endre feil i status-kommentarer. Dette fordi Facebook kun ga mulighet til å endre kommentarer få sekunder etter at man har publisert det.

Endelig

Nå har endelig Facebook løftet tidssperren slik at man kan endre sin egen kommentar under en status-tråd når man vil, men det er fortsatt ikke mulig å redigere status-oppdateringene.

Googles Facebook-utfordrer Google+ har alltid gitt brukerne mulighet til å endre kommentarer under en status - også redigering av status-oppdateringer og innlegg.

Kilder:
Techcrunch
Facebook

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her