Tore Neset har vært redaktør for ITavisen siden 2000. Nå forlater han skuta og overlater styringen til Trond Bie. Per Ervland

Velkommen til nye ITavisen!

Mange - ikke minst vi selv - har lenge ment at ITavisen trengte en kraftig ansiktsløftning. Nå er den endelig her.

Webdesignerne i Mediafront og staben i vårt forlag Aller Internett har jobbet med «nye» ITavisen helt siden i fjor høst. Nå er vi endelig klare til å presentere resultatet for alle våre lesere.

Nyheter som synes

Det er lett å se at mye er forandret. Først og fremst har vi forenklet og tydeliggjort menyene våre. Vi har satt av plass til tilbud og tjenester som kommer i tillegg til de fortløpende nyhetsoppdateringene.

Viktigst er det likevel at vi nå prioriterer og synliggjør nyhetene på en annen måte enn før. Mens alt tidligere kunne synes like viktig, vil du nå tydeligere vil se hvilke saker vi prioriterer og mener er viktige i IT/spill/digitalverdenen.

Masse nytt i høst

Designen er den første endringen i en større fornyelse i ITavisen. Ut over høsten vil du merke at vi vil få flere tester, flere brukerstyrte tjenester, flere eksklusive saker og kjappere nyhetsoppdatering.

Men viktigst av alt: Vi skal fortsatt være Norges største, mest relevante og mest leservennlige IT-nettsted.

Håper du liker vår nye drakt!

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her