e3
e3

Utstillere dropper E3

Misnøye med ny sjef.

Flere har allerede begynt å snakke om fullt kaos før årets store spillmesse i Los Angles, E3.

Fortsatt lukket

I 2006 ble det kunngjort at den prestisjetunge og viktige messen med over 60 000 deltakere fra hele verden skulle flyttes til mindre lokaler og reduseres til et rent, internt bransjetreff.

Slik har det vært siden, men i år flytter messen tilbake til Los Angeles Convention Center. Den forblir lukket for publikum, og vil fortsatt ha en lavere profil enn før 2006.

Vil ha gamlesjefen tilbake

Dette ser det ikke ut som bransjen tenner på. Avgjørelsen om at E3 skulle krympes ble tatt av Mike Gallagher, som erstattet Doug Lowenstein.

I følge BetaNews.com er det sterk misnøye med Gallagher i bransjen. De fleste ønsker seg Lowenstein og «gullalderen» tilbake.

Nå trekker flere av de store aktørene seg fra messen. Først ute var Activison. Nå følger NCsoft og id Software.

Dermed blir messen svært amputert, på tross av større lokaler og høyere probil enn i fjor.

e3

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her