Nexus 7 har enten fått en god start, eller så har butikkene fått inn for få enheter. Produktet kan også bestilles direkte fra Googles egen nettbutikk.
Nexus 7 har enten fått en god start, eller så har butikkene fått inn for få enheter. Produktet kan også bestilles direkte fra Googles egen nettbutikk. Google

Utsolgt!

For få enheter, eller for stor etterspørsel?

Googles nettbrett har fått en god start, skal vi tro rapporter fra Gamestop og Sam's Club.

Utsolgt mange steder

Begge butikkene gikk tomme for sine to vareleveringer med Nexus 7, fredag forrige uke - det melder Reuters.

Hvor mange som ble solgt i helga er usikkert - det har heller ikke kommet frem hvor mange enheter butikkene fikk inn.

Les også: New York Times: – iPad Mini underveis.

Svake leveranser?

Gamestop nektet dessuten å avsløre hvor mange som har forhåndsbestilt Google-nettbrettet, men avslører at det kommer en tredje leveranse i august.

Hvor stor etterspørselen faktisk er ikke godt å si så tidlig inn i løpet, men en Sam's Club-butikk (Walmart-eid) i Portland i delstaten Maine, forklarte at de kun hadde ni stk. Nexus 7 tilgjengelig.

ITavisen.no følger nettbrett-krigen nøye i tiden fremover. Med sterke iPad-konkurrenter i Surface og Nexus blir det spennende fremover.

Kilde:
Reuters

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her