ff
ff

Test helt ferske Firefox 7

– Mye bedre minnehåndtering.

Mozilla har lansert den første beta-versjonen av Firefox 7.

Holder tempoet oppe

Mozilla lover hyppigere oppdateringer, det må til for å kunne konkurrere med Chrome.

Google oppdaterer som kjent hyppig sin nettleser og nå følger de andre etter, også Microsoft som jobber iherdig med IE 10 som blir å finne i Windows Phone 8 og Windows 8.

- Drastisk lavere minnebruk

Mozilla har forbedret brukeropplevelsen ved å implementere et forbedret og smartere adressefelt, døpt «Awesome Bar». Greia er at den skal lære av deg og dermed gi deg mer riktige resultater.

Ytelsen er også bedre takket være en forbedret Gecko-plattform (motoren som tenger opp nettsidene) samt «drastisk forbedret minnebruk».

Forbedret sikkerhet

Mozilla tenker også sikkerhet og har implementert ny drittvare og phishing-sikkerhetsmekanismer som hjelper deg å holde maskinen ren for virus, ormer, trojanere og spyware.

Last ned Firefox 7.0 Beta 1.

Kilde:
Neowin

firefox

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her