academyAward
academyAward

Tatt for Oscar-screener

Amerikaner må i retten for å ha delt Oscar-nominert film.

Hvert år når det nærmer seg Oscar-utdelingen florerer de nominerte filmene på nett i god kvalitet lenge før de når butikkene. Dette året er ikke annerledes.

Må i retten

En 27-åring må i retten etter å ha lastet opp en tidlig versjon av Flushed Away, en ny animasjonsfilm fra Paramount som er Oscar nominert. Det var søsteren hans som hadde fått tak i en tidlig kopi fordi hun er medlem av International Animated Film Society.

MPAA sporet kopien

MPAA fikk vite at filmen lå på nett. De klarte ved hjelp av digitale vannmerker og finne ut hvem DVD-platen ble sendt til.

Kilde:
News.com

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her