- Slik er HP Slate

Lekkede spesifikasjoner forteller alt.

HP Slate er blant de mer relevante konkurrentene til nylig lanserte iPad. Mer håndfaste spesifikasjonene om maskinen har imidlertid ikke vært kjent.

Nå har et dokument dukket opp på bloggen Engadget som skal være lekket fra en HP-presentasjon, og der er samtlige spesifikasjoner lagt ut og sammenlignet med iPad.

Bra prosessor
Som forventet er Slate ganske kraftig. Den skal kjøre en 1.6 GHz-prosessor (Intel Atom), og ha en Intel-grafikbrikke. En egen brikke skal også ta seg av full 1080p videoavspilling.

Lagringsplassen er enten 32 eller 64 GB, mens RAM er på 1 GB. Slate skal også ha rom for diverse SD-minnekort, USB-port, samt en dokkeutgang som støtter blant annet HDMI.

I tillegg er det plass til to kameraer, et som peker innover, og et som peker utover.

Skjermen er mindre enn iPad, på 8.9 tommer, med oppløsning på 1024x600.

Den amerikanske prisen oppgis til å være mellom 549 og 599 dollar, avhengig av lagringsplassen.

slate specs

Dette er selvsagt ikke offisielt, og kan dermed være feil. Slate forventes å dukke opp i butikkene i løpet av sommeren - det blir spennende å se om den kan leve opp til våre stadig høyere forventninger.

Kilde:
Engadget

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her