revue
revue Logitech.com

Sentral for web-moro

Logitechs Google-boks gjør alt - og litt til.

Logitech presenterte allerede sin Google TV-boks Revue. Men i sommer ville de røpe svært lite, bortsett fra at den baserte seg på Chrome og Android.

Nå er boksen klar, og det samme er prisen.

Sentral for nett-underholdning
Først og fremst er dette en sentral for Google TV, som er ventet til Norge en gang neste år.

Google TV er kort fortalt en plattform både for web-TV og en rekke andre underholdningstjenester på nettet. OSet er Android, og systemet kan dermed kjøre en rekke apper skrevet for det. Se for øvrig Googles egen presentasjon HER.

Mange om beinet
Tidligere har Sony vist fram sin utgave av Google TV, og flere andre store produsenter har apparater på gang. I tilleg har vi Apple som har store ambisjoner i samme retning med sin nye Apple TV-boks.

Men Logitech er etter eget utsagn først ute på markedet med en ferdig Google-boks som faktisk kan kjøpes.

Også fjernkontroll
Revue-boksen er imidlertid mye mer enn bare enn Google TV. Den har integrert de fleste av funksjonene til Logitechs Harmony fjernkontroller.

Det betyr at du i tillegg til å nye web-TV og annet materiale fra nettet også kan styre Blu-ray-spilleren din, hjemmekinoforsterkeren og TV-en, samt mye mer.

Kan styres med Android-telefon
Revue mangler imidlertid lagringskapasitet, så det må du ordne via en ekstern harddisk.

Derimot kan du kontrollere den via en hvilken som helst Android-telefon og koble på nesten hva som helst av ekstrautstyr.

2500 i Norge?
Revue har ennå ikke dukket opp på Logitechs norske nettsted, og det er dermed uklart hva den vil koste her i landet. Men i USA er prisen satt til 299 dollar, om lag 1719 norske kroner.

Ved å legge på norsk moms og ta høyde for norsk kostnadsnivå får vi en sannsynlig pris på litt under 2500 kroner.

Kilder:
Logitech.com
BetaNews.com

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her