I motsetning til andre flip-telefoner bøyer denne mobilen skjermen på midten.
I motsetning til andre flip-telefoner bøyer denne mobilen skjermen på midten.

Se Samsungs utrolige flip-telefon

Bøyer skjermen midt på.

Vanligvis når man hører ordet flip-telefon tenker man på telefoner med tastaturet på nederste halvdel av enheten og skjermen på den øverste.

Samsung tar imidlertid en annen vri, med den fortsatt uannonserte telefonen som ble vist frem på en teknologikonferanse i Japan.

Trolig en OLED-skjerm
Ved første øyekast kan det se ut som en mediespiller med en stor 5-tommers skjerm. Utseendet forandrer seg imidlertid fundamentalt når skjermen bøyes midt i, for å vise det vanlige telefon-designet på andre siden.

Det hevdes å være en OLED-skjerm laget av Samsung selv. Ryktet virker ikke usansynlig med tanke på at selskapet nettopp har vist frem en bøybar 4-tommers OLED-skjerm.

Ingenting har enda blitt bekreftet av Samsung, men deres logo er ganske klart representert på telefonen i videoen. Ta en titt selv, og si hva du mener.

Kilde:
The Register

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her