DSC00281
DSC00281

Se, to konsoller i ett PC-kabinett

Og ikke blir de varme heller.

En modder har røsket ut hovedkortene i en Xbox 360 og en Playstation 3-konsoll og laget den ultimate konsoll-spill-boksen

Alt i en boks

Den britiske modderen som går under kallenavnet «Timofiend» brukte en Xbox 360 4GB Slim og en gammel Playstation 3 80GB.

Elegant å ha to konsoller i en og samme boks (med to strømforsyninger), men det er ingen knapper på boksen for å skru konsollene av eller på, ei heller noen knapp for å utløse plate-drevene. Dette er dog ting han har planer om å implementere.

Lav temperatur

Mer overraskende er det at konsollene faktisk ikke blir for varme selv om de deler på plassen, i hvert fall når de ikke er i bruk til spilling. PS3en ligger på rundt 41 grader og 360en på rundt 39, når begge konsoller er på vel og merke.

Når kun PS3en er på ligger den på 38-39, mens 360en har en temperatur på 37-38.

Temperaturen måles ved hjelp av to LCD-paneler med sensorer.

Kilde:
Timofiend

DSC00277

DSC00279

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her