Dette er Acers alt-i-ett-maskin Aspire 7600U med Windows 8.
Dette er Acers alt-i-ett-maskin Aspire 7600U med Windows 8. Acer

Se denne Windows 8-maskinen

Fersk ultrabook, og alt-i-ett-maskiner fra Acer.

I går fikk vi en interessant pressemelding fra Acer. Nå er det annonsert enda fler Windows 8-maskiner fra selskapet.

Slik blir den nye ultrabooken

Det er snakk om en ny Ultrabook med det nye OSet, samt to nye alt-i-ett-maskiner. Alle de tre maskinene ventes i salg i oktober - akkurat som gårsdagens annonsering av Acers to nye nettbrett.

Aspire S7 er touch-ultrabooks som kommer i to størrelser: 13.3" og 11.6". Begge maskinene har aluminiums-design, og den største modellen har et blankt dekkglass som «gir et ekstra elegant utseende», ifølge Acer.

13.3" modellen har en batterilevetid på opp til 12 timer, mens den minste skal vare i minst 9 timer. Maskinene har også et bakbelyst tastatur med lys-sensor.

To nye alt-i-ett-maskiner

Aspire 7600U og Aspire 5600U er maskiner på henholdsvis 27" og 23". «Den lekre Aspire 7600U støtter opptil 64 trykk samtidig, visninger fra 0 til 90 grader og rotering på fire sider når den legges flatt slik at flere kan bruke den samtidig.

Den er kun 35mm tykk og dermed ultra-tynn. 7600U har full-HD og Dolby Home Theater surround-lyd. Den er utviklet for brukere som ønsker en multimediaopplevelse i toppklassen», skriver Acer i pressemeldingen.

Forøvrig skal Microsoft avholde en pressekonferanse førstkommende mandag, og de mener den er veldig viktig. Kanskje skal de vise frem en haug Windows 8-produkter, eller er det Windows Phone 8? Uansett følger vi saken.

Kilde:
Acer pressemelding

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her