Dette er ikke en mann du vil tulle med.
Dette er ikke en mann du vil tulle med.

Putin til Dell: - Vi trenger ikke hjelp

- ... Vi er ikke invalide heller!

Da sjefen for Dell, Michael Dell, spurte den russiske statsministeren om hvordan Dell kunne hjelpe Russland med å bygge ut deres IT-infrastruktur, fikk han et noe uventet svar.

- Hvordan kan vi hjelpe?
Det hele skjedde under Verdensøkonomi-konferansen i Davos. Etter at Vladimir Putin hadde holdt en lang tale om alt fra den amerikanske dollaren til Russlands økonomiske situasjon, var det gjort klart for en liten spørrerunde. Først ut var Michael Dell.

Han begynte med å rose Russlands utvikling innen teknologis og forskning, og fulgte opp med et spørsmål:

"Hvordan kan vi hjelpe deg med å fortsette IT-utviklingen i Russland?"

- Vi er ikke invalide
Etter det braket det løs. Russland har takket nei til det meste av hjelp fra vestlige land etter den kalde krigen, og dette var intet unntak.

"Vi trenger ikke hjelp. Vi er ikke invalide. Vi har ikke begrenset mental kapasitet." svarte Putin.

Etter det fortsatte han å fortelle hvordan russiske forskere hovedsaklig fokuserte på programvare fremfor maskinvare. I ettertid har mange tolket det som enda et slag mot Dell, da den underliggende beskjeden enkelt kan tolkes som "hvilken som helst idiot kan lage en datamaskin."

Kilde:
Engadget

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her