Pioneer PDP-RCSLX60D 60" med super-kontrast.
Pioneer PDP-RCSLX60D 60" med super-kontrast.

Plasma med superkontrast

Pioneer lanserer ny plasma-tv med kontrastforhold 20000:1.

Åttende generasjon plasma-tv har ankommet markedet. Det er Pioneer som er først ute med hele ti ny modeller.

20000:1

Seks av de nye modellene har 720p og fire av dem 1080p. 720p-modellene ligger på 42" til 50". 720p-modellene har et kontrastforhold på 16000:1, og er i butikkene fra juni.

De fire andre med 1080p er på 50" og 60" og har hele et kontrastforhold på hele 20000:1. Disse er tilgjengelige i september. Alle de ti apparatene har digital-tv-tuner, høyttalere som kan monteres av og et panel som automatisk anpasser seg til lydforholdene.

Åttende generasjon

Pioneer er ikke forsiktige med tallene. I følge selskapet skal åttende generasjons apparater være 80 prosent bedre enn tidligere generasjon. Lanseringsdato og priser er enda ikke offentliggjort.

Kilde:
Tech.co.uk

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her