WP7
WP7

Oppdatering gjorde WP7 ubrukelig

Nå trekkes den tilbake.

Microsoft ga nylig ut en mindre oppdatering av Windows Phone 7 på noen utvalgte modeller. Denne var ment for å gjøre det klart for NoDo-oppdateringen som kommer i mars.

Fører til «bricking»
Nå viser det seg at oppdateringen ikke fungerer som den skal for alle brukere. En bruker på Twitter melder om at hans telefon nå er «bricked», som vil si at den kun viser et bilde og er ubrukelig ellers.

Flest Omnia rammet
Andre melder om problemer som slettede kontaktlister, manglende samtalehistorikk og at profiler forsvinner fra forsidene etter å oppdatert telefonene.

Det virker som det er flest eiere av Samsung Omnia 7 som opplever problemet, men det skal også ha skjedd på flere andre modeller.

Bekrefter feilen
Microsoft har bekreftet at feilen eksisterer, og har sagt på sin Twitterprofil at alle påvirkede brukere kan levere telefonen der de kjøpte den i bytte mot en ny.

- Vi undersøker nå feilrapporter relatert til oppdateringen av WP7. Vi vil gi ut mer informasjon og rådgivning når vi vet mer, sier Microsoft til Cnet.

Kilde:
Winrumors/Computerweekly

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her