Steven Sinofsky forlater Microsoft med umiddelbar virkning. Sinofsky hadde blant annet ansvaret for den vellykkede snuoperasjonen etter Windows Vista, og har akkurat levert Windows 8 som er selskapets store nettbrett-håp.
Steven Sinofsky forlater Microsoft med umiddelbar virkning. Sinofsky hadde blant annet ansvaret for den vellykkede snuoperasjonen etter Windows Vista, og har akkurat levert Windows 8 som er selskapets store nettbrett-håp. Trond Bie/ITavisen.no

Ny Windows 8 i juni

Gled deg til enda mer testing.

Windows-sjef Steven Sinofsky kunne i går under «Windows Developer Days» i Japan, avsløre at Windows 8 «Release Preview» kommer i juni.

Første uka i juni

Det er den første uka i juni du kan glede deg til å teste en nesten ferdig versjon av Microsofts nye OS. Det lover godt for en ryktet oktober-lansering.

Kunngjøringen betyr altså at Microsoft dropper «Release Candidate»-merkingen og istedet går for «Release Preview».

Ingen dato kjent enda

Microsoft bør være godt fornøyde med Windows 8-testingen. Nemlig dobbelt så mange tester OSet enn hva var tilfellet når Windows 7 betaen ble lansert i en like lang tidsperiode.

Microsoft ga bortsett fra navnet og lanseringsuken ingen informasjon om mulige nye funksjoner eller noen lanseringsdato for den endelige utgaven. Det er heller ikke kjent om det blir en «Release Preview» av ARM-versjonen av OSet, Windows 8 RT.

Kilde:
Neowin

windows 8

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her