Ny norsk Linux-bok

TELEGRAM: David Elboth har nettopp lansert Boken om Linux, en bok som kan hjelpe de fleste i gang med det populære operativsystemet.

Linux-bok

Boken inkluderer Red Hat Linux 6.0 og tar opp temaer som Linux-installasjon, Linux-kommandoer, X-Window, GNOME, Linux-nettverk, bash-programmering, Linux-administrasjon og Linux kontra NT (kost/nytte).

Skiller seg ut
Ifølge en pressemelding fra David Elboth er det en flere punkter som gjør at denne boken skiller seg ut fra andre Linux-bøker:

  • Norsk Linux-bok skrevet av en norsk forfatter.
  • Siste versjon av Red Hat Linux 6.0 (CD-plate) følger med.
  • Boka er ikke bare en innføring i Linux, men den tar også opp hva næringslivet kan spare av penger ved å gå over på Linux-baserte løsninger.

Du finner boken i en hvilken som helst bokhandel eller du kan bestille den fra IDG Norge Books.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her