GeForce GTX 690 er et monster av et skjermkort, og har en pris som definitivt matcher ytelsen: fra 7900 kroner i norske nettbutikker.
GeForce GTX 690 er et monster av et skjermkort, og har en pris som definitivt matcher ytelsen: fra 7900 kroner i norske nettbutikker.

Nvidia beklager

Slått av AMD.

Det må ha vært surt for Nvidia å bli slått av erkerival AMD.

Rakk ikke egen tidsfrist

For sistnevnte hadde ferske Windows 8-drivere klare superkjapt, faktisk dagen etter at Consumer Preview ble lansert. Nvidia har derimot ikke vært like heldige.

Nvidia lovte for nøyaktig en uke siden at driverne skulle komme tidlig denne uken, men dette har altså ikke slått til, og nå forklarer selskapet hvorfor.

Les også: Her er tidenes kjappeste skjermkort.

Utsetter

- Vi har bestemt oss å utsette lanseringen av driverne for å rette feil. Feil vi følte var viktige å rette opp i for å levere en flott Windows 8-opplevelse. Vi unnskylder for utsettelsen og vil gjøre driverne tilgjengelige så fort som mulig.

Det finnes Nvidia-drivere til Windows 8, men de er fra den forrige test-versjonen. Du kan likevel bruke disse, og installere de nye når de blir gjort tilgjengelig - vi tipper en gang neste uke.

Last ned AMDs nye Windows 8 skjermkort-drivere.

Kilde:
Nvidia

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her