Nokia Lumia 900 og andre Windows Phone 7-telefoner kan  fra 5. februar ikke lenger brukes som betalingsterminal for GoPayment.
Nokia Lumia 900 og andre Windows Phone 7-telefoner kan fra 5. februar ikke lenger brukes som betalingsterminal for GoPayment. Nokia

Nokia beklager

Lumia 900-eiere får erstatning.

Mandag startet salget av Nokias nye flaggskip-telefon Lumia 900 i USA.

Feil i programvare
Men kort tid etter at telefonen hadde kommet i hyllene, oppdaget Nokia en feil i programvaren.

Feilen er såpass alvorlig at Nokia nå velger å gi de som har kjøpt telefonen 100 dollar (om lag 580 norske kroner) i rabatt hos teleselskapet AT&T, som Nokia har bindingsavtale med i USA.

Får nye telefon
I tillegg tilbyr Nokia kundene å bytte telefonen til en oppdatert versjon med én gang, dersom de ikke har tålmodighet til å vente til oppdateringen kommer via Zune mandag til uka.

- Vi beklager eventuelle ulemper dette har skapt. Som et tegn på god vilje vil vi gi alle som allerede har kjøpt en Nokia Lumia 900 eller kommer til å kjøpe en fra nå av og fram til 21. april 100 en kreditt på 100 dollar på regningen fra AT&T, heter det på Nokias nettsted conversations.nokia.com.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her