adobe creative
adobe creative Adobe

Nettsky for de kreative

Adobe lanserer lagring for proffe.

I forbindelse med utgivelsen av Creative Suite 6, den nye programpakken fra Adobe, åpner selskapet også sin egen, avanserte nettsky-løsning.

Den heter Creative Cloud, og skiller seg en god del fra tradisjonelle nettbaserte lagringstjenester.

Verdt pengene
Poenget er at det koster en del å bruke Creative Cloud, faktisk 390 kroner i måneden, men fordelene er veldig store for profesjonelle brukere.

Du får da ubegrenset tilgang til alle programmene i pakken, og disse kan lastes ned og installeres når som helst på alle mulige maskiner.

Samtidig er det fullt støtte for å laste opp, oppbevare og synkronisere filer i skyen. Det inkluderer filer opprettet på nettbrett-baserte Photoshop-versjoner.

Man får også tilgang til to nye HTML5-produkter, Adobe Muse og Edge Preview.

Kan kjøper hver for seg
Adobe påpeker at alle de 14 produktene i CS6 vil fortsatt være mulig å kjøpe individuelt, og det finnes også abonnementsordninger på disse.

For alle som har kjøpt CS3-pakken eller nyere er det også mulig å bare betale 240 kroner i måneden for Creative Cloud det første året.

Mer info om Creative Cloud finnes her.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her