w7
w7

Nei, dette er ikke Windows 7

Utrolig Windows-tema til Linux.

Elsker du måten Linux fungerer på, men har mer til over for Windows 7-brukergrensesnittet enn Gnome eller KDE kan dette være noe for deg.

Et script gjør jobben for deg

W7 Theme er et gratis-script som gjør Linux svært likt Microsofts nyeste OS. Scriptet er laget for Ubuntu og kan lastes ned her ved hjelp av en terminal-kommando.

Det er litt man må gjøre i terminalen, men klarer man å kopiere og lime inn noen kommandoer skal det ikke være vanskelig.

Firefox-tema finner du her

Man kan laste ned en KDE eller Gnome-versjon og det finnes også et nytt Firefox-tema så også nettleseren får Windows 7-utseende.

Firefox-temaet finner du her.

Kilde:
Lifehacker

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her