Apple Store i Covent Garden i London ble for annen gang på kort tid utsatt for tyver. Heldigvis lå en trofast fanboy i sovepose utenfor, i påvente av iPhone 5.
Apple Store i Covent Garden i London ble for annen gang på kort tid utsatt for tyver. Heldigvis lå en trofast fanboy i sovepose utenfor, i påvente av iPhone 5. Apple

Moped-bande raidet Apple Store

Fanboy i sovepose slo alarm.

Britiske Robert Shoesmith er så glad i Apple-produkter at han har bestemt seg for å ligge standby utenfor Apple-butikken i Covent Garden i London helt til iPhone 5 kommer.

Våknet av bråk
Dette fikk politiet glede av natt til i dag, da en bande på mopeder raidet butikken på jakt etter MacBooks, iPads og iPhones.

Shoesmith våknet av bråket, og varslet raskt om innbruddet. Dette førte til at politiet kort tid etter kunne pågripe to av gjengmedlemmene.

Ikke første gang
Det er for øvrig ikke første gang den sentralt plasserte London-butukken har blitt rammet av innbrudd.

Under de store opptøyene i London for noen uker siden prøvde vandaler å bryte seg inn. Men de klarte ikke å komme gjennom de forsterkede vindene, så det hele endte med mindre skader på utsiden.

Etterlyser flere vitner
Denne gangen klarte gjerningsmennene å få med seg tyvegods, ifølge politiet «iPads og lignende gjenstander».

Politiet etterlyser nå flere vitner som kan ha sett hendelsen. På grunn av den våkne Apple-tilhengeren i sovepose mener de at de har godt håp om å rulle opp moped-banden.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her