Ingen vet helt når denne lanseres.
Ingen vet helt når denne lanseres.

Microsoft fortsatt ikke ferdig med Windows 8

Fortsetter finpussen av OSet.

Mange trodde 8516 ble det endelige RTM-versjonnummeret for Windows 8 - det viser seg å ikke stemme.

Fortsetter finpussen

For Microsoft fortsetter faktisk å finpusse på sitt nye OS. Winleaked.info melder nemlig at det er 8523 (hele byggversjonsnummeret: 8523.0.win8_rtm.120723-1815) som er det siste versjonsnummeret i Windows 8 RTM-stammen.

Microsoft fortsetter med andre ord og gjøre små-endringer og finpuss på OSet, kun få dager før det må sendes PC-produsentene og utviklere.

Sendes PC-byggerne først

Microsoft ventes nemlig å stoppe utviklingen av RTM-versjonen den første uka i august. Når OSet har fått toppsjefens signatur sendes de første platene med Windows 8 til PC-produsentee for installasjon på nye PCer.

Windows 8 lanseres 26. oktober, det er fortsatt ikke kjent når åttern blir tilgjenglig for MSDN og TechNet-abonnementer.

Kilde:
Neowin.net

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her