HackStore til OS X er hva Cydia er til iOS: her finner du alle appene Apple ikke har godkjent..
HackStore til OS X er hva Cydia er til iOS: her finner du alle appene Apple ikke har godkjent..

Last ned appene Apple nekter deg

Her er Cydia-alternativet til OS X.

HackStore er Cydia-alternativet til OS X.

HackStore til OS X

Cydia har lenge vært manges alternative app-butikk på åpnede (jailbreak) iOS-produkter, men hva med et alternativ til Apples Mac App Store? Før nå har det ikke vært noen gode alternativer (bortsett fra å prøve å finne programmet på nettet da, selvsagt).

Møt HackStore, et på mange måter svært like program som Apples eget, men med alle programmene selskapets rigide kontroll ikke har latt passere.

Ikke enkelt

Selv om HackStore ligner svært mye på Apples offisielle butikk, og man kanskje tror butikken bugner over av pirat-applikasjoner, skal ikke dette være tilfellet.

Engadget har testet butikken, men ble ikke så veldig imponert. Laster man f.eks. ned Gimp leveres programmet som en helt vanlig .dmg-fil. Altså ingen automatisert installasjon (men den støtter oppdaterings-sjekk) som i Apples Mac Store. Uansett er det lettere å åpne en dedikert applikasjon, så man slipper å ty til Google.

Last ned.

Kilde:
Engadget

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her