spam
spam

Kongen av spam arrestert

Brukte zombie-PC-er til å sende millioner av mail.

Robert Alan Soloway ble arrestert tidligere i dag i USA, og amerikanske myndigheter sier de allerede ser en stor nedgang i spam. En Microsoft-advokat omtaler han som en av verdens topp 10-spammere, og er svært fornøyd med politiets arbeid

35 lovbrud

I følge politiet har Soloway brutt seg inn på en rekke PC-er, lenket dem sammen til et nettverk av ”zombie”-PC-er, og brukt dem til å sende ut millioner av mail daglig til verdens alle hjørner.

Han er nå anklaget for 35 lovbrudd, men sier selv han er uskyldig. Tidligere i 2005 tapte han at søksmål fra Microsoft, men etter den tid har han bare fortsatt.

- Det er en god dag i dag, uttaler Microsoft-advokaten Tim Cranton.

Kilde:
Australian IT

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her