iphone_telenor2
iphone_telenor2

- To iPhone-modeller til sommeren

Analytiker hevder Apple går for dobbel strategi.

I følge analytikeren Daniel Amir i selskapet Lazard Capital Markets vil Apple lansere to separate iPhone-modeller i juni. Det er allerede kjent at selskapet kommer til å avholde en konferanse mellom 8. og 12. juni, der det forventes en rekke nyheter.

For voksende markeder
I følge Amir vil en 3G-iPhone lanseres spesifikt for nye markeder som Brazil, Russland, Kina og India. Det vil være en begrenset, rimeligere utgave som blant annet ikke vil støtte WLAN-funksjonalitet.

Den andre modellen vil være en fullverdig oppgradering av dagens variant, som kommer til å lanseres i den vestlige verden.

Det har gått mange rykter om denne oppgraderingen, og det er nesten vedtatt at den vil inneholde oppgradert kamera med mulighet for videoopptak, større minnekapasitet (32 GB), raskere nett og raskere maskinvare.

Fabrikkene snart i gang
Amir mener at Apple kommer til å sette i gang produksjonen av de nye modellene i løpet av april og mai, og at lanseringen altså kommer i juni. Det er også fra før kjent at den nye programvaren til iPhone, versjon 3.0, slippes til sommeren, noe som sikkert passer godt med ny maskinvare.

Vi følger så klart med på offisielle meldinger fra Apple.

Kilde:
News.com

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her