bmodo-12-windows-tablet
bmodo-12-windows-tablet

Intel vil lage Windows 8-mobiler

Men hva er egentlig Microsofts strategi?

Det var ikke bare kjedelig når Intel presenterte sine tall.

Windows 8 på mobilen?

For selskapets øverstkommanderende Paul Otellini hadde også svært spennende tanke om fremtiden. Intel snakket om Microsofts kommende OS, som vi fortsatt vet svært lite om, på smartphones.

- Vi har muligheten til å bruke våre mest strømgjerrige Intel-CPUer med Windows 8, eller «neste generasjon Windows». Dette fordi det er samme OS-stack. Det ser jeg på som en fordel for oss, forklarte Otellini.

Vet svært lite Windows 8

Microsoft har som sagt ikke sagt noe særlig om Windows 8, foruten at det er selskapets mest risikofylte prosjekt noensinne.

Innebærer det at Windows 8 også kommer i en versjon til smartphones, og hva vil da skje med Windows Phone 7? Skal all maskinvare samles under den PC-sentriske Windows-paraplyen?

Er dette ren ønsketenking fra Intels side eller har de en konkret avtale med Microsoft? Vi vet som alle andre svært lite, men Intel ser nok på ARM som litt av en trussel nå etter Microsofts avsløring på CES 2011 at Windows kommer til plattformen.

Det blir spennende å følge med fremover.

Kilde:
PCPro

windows 8

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her