deandroid
deandroid Deandroid

HTC lager enda en Android-telefon

Spionbilder av «G3» funnet på nett.

Nye bilder funnet på nett ser ut til å avsløre enda en ny Google-mobil fra mobilprodusenten HTC.

Lite info
HTC var det første mobilselskapet som lagde en telefon som kjørte mobil-OS-et Android. De kalte telefonen G1, og generelt var anmeldelsene gode. For ikke lenge siden ble den nyeste Android-telefonen fra HTC, G2, vist frem, og vi fikk vite at den ville komme til Norge i september.

Nå har bilder av en ukjent HTC-mobil som utvilsomt kjører på Googles Android-OS dukket opp på nettet, og telefonen har allerede blitt døpt G3 av håpefulle fans.

Kommer i år
Telefonen er svart, og utifra bildene kan det se ut som telefonen endelig har en standard hodetelefon-inngang på toppen. I likhet med G2 har den ikke fysisk tastatur, men er avhengig av skjermtastaturet som har blitt innført i den nyeste versjonen av Android, Cupcake.

deandroid2

Noe særlig mer informasjon er fortsatt ikke lekket, annet enn at lanseringsdatoen er satt til tredje kvartal i år.

Kilde:
The Register

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her