windows-8-samsung-tablet
windows-8-samsung-tablet Michelle Hu

Her er Samsungs Windows 8-nettbrett!

Lekket før kveldens Windows 8-konferanse.

Du har kanskje hørt at Microsoft i samarbeid med Samsung skal gi bort nettbrett til utviklere på BUILD-messen som starter i dag klokken 18:00 norsk tid.

Lekket

Og nå har nettbrettet allerede lekket. Det er Weibo (en kinesisk mikroblogging-tjeneste)-medlem Michelle Hu som har lastet opp et bildet av Samsungs Windows 8-nettbrett, med BUILD-eske og det hele.

Nettbrettet skal inneholde en fire-kjernet Intel CPU og det er trolig snakk om en 16:9-formfaktor. Det er all iunformasjon vi har i skrivende stund, men det kommer masse mer klokka 18:00 så følg med.

Kilde:
This Is My Next

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her