Dette er Facebook Camera.
Dette er Facebook Camera. Facebook

Her er Facebooks kamera-app

Hva skjer med Instagram nå?

Oppdatert, 10:40, 25.05.12:

Appen er fortsatt kun tilgjengelig for amerikanske kunder.

At Facebook tar fotodeling seriøst er det ingen tvil om.

Facebook med kamera-app

Foruten å punge ut 5.7 milliarder kroner for Instagram, lanserte selskapet i går sin hel egen fotodelings-app, døpt Camera. Lurer du på hva som nå skjer med Instagram? Ingenting, i hvert fall ikke foreløpig. Begge apper skal utvikles uavhengig, men vi tviler på at dette vedvarer veldig lenge.

En av fordelene med Camera er at man kan laste opp flere bilder samtidig, og selvsagt er det enkelt og greit å bla i alle bildene til dine Facebook-venner.

- For folk på farta

«Facebook Camera handler om å gi folk en bedre Facebook foto-opplevelse på mobilen din. Denne appen gir ikke bare mennesker mulighet til å se bilder av sine venner, men den gjør det også mye lettere å deler bilder på farta», forklarte en talskvinne for selskapet til Los Angeles Times.

Foruten muligheten til å se sine venners Facebook-bilder og multi-opplasting, er det lagt til fotofilter (14 i alt) - en av de tingene som gjorde Instagram så populært.

Last ned.

Opplasting av flere bilder samtidig: ikke noe problem. Facebook

Kilder:
LA Times
TechCrunch

facebook

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her