win8-1
win8-1 WinUnleaked

Her er det nye Windows 8-utseendet

Flere farger, mer tilpasning.

Nye bilder av Windows 8 har lekket, og de tar for seg det tradisjonelle desktop-grensesnittet, ikke den berøringssentriske Metro-delen. Microsoft er tydeligvis fremdeles ikke helt ferdige med å justere designelementene, og desktop-varianten har kommet enda nærmere Metro når det gjelder kontraster og rette linjer.

Fine farger
De nye bildene viser også fargepaletten som er tilgjengelig for tilpasning av utseendet. Og det er mange søte pastellfarger der. Dessuten er det nå også mulig å forandre på fargen på oppgavelinjen separat fra fargen på vinduene.

win8-2 WinUnleaked

Vi synes det begynner å se ganske så flott ut, og gleder oss helt klart til å prøve den ferdige versjonen.

Kilde:
WinUnleaked

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her