Nokia Lumia 900 og andre Windows Phone 7-telefoner kan  fra 5. februar ikke lenger brukes som betalingsterminal for GoPayment.
Nokia Lumia 900 og andre Windows Phone 7-telefoner kan fra 5. februar ikke lenger brukes som betalingsterminal for GoPayment. Nokia

Halverer prisen etter elendig salg

Toppmobil kun 300 kroner med abonnement.

Nokia halverer prisen for Lumia 900, Windows Phone 7.5-toppmobilen.

På billigsalg

Det kommer frem etter rapporter om at det kun er solgt rundt 300 000 Windows Phone-mobiler i Statene - dette ifølge Nielsen. Prissenkingen gjelder kun i USA, og med AT&T-abonnement.

Den amerikanske tele-giganten solgte tidligere mobilen for 99 dollar med to-års-kontrakt. Nokia på sin side avviser selvsagt det hele som udramatisk, og hevder det er vanlig strategi for de fleste mobiler.

Les også: Her er vinnerne, og taperne.

Elendige tall

Nielsens tall er uansett elendig nytt for Nokia og Microsoft, uansett hvordan man vrir og vender på det. Nokias Windows Phone-mobiler står nemlig kun for 0.3 prosent av det totale markedet smartmobiler i USA.

Totalt har alle Windows Phones en markedsadel på svært beskjedne 1.3 prosent.

Kilde:
Reuters

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her