Apple-elskerne slik Samsung ser dem.
Apple-elskerne slik Samsung ser dem.

Fortsetter mobbingen

Samsung gjør narr av Apple-fansen.

Samsung elsker tydeligvis å tulle med Apple og deres nyannonserte produkter, og dager etter en reklamekampanje der de mobber spesifikasjonene til iPhone 5, legger de ut en video som latterliggjør Apple-entusiaster som venter i kø utenfor Apples butikker.

Tålmodig i kø
Poenget med videoen er folk i kø som lar seg begeistre av iPhones funksjoner, som kanskje ikke er så revolusjonerende som Apple liker å fremstille dem som. Og Samsung påpeker at deres Galaxy SIII har hatt mange av disse funksjonene lenge, samt noen iPhone 5 i det hele tatt ikke har.

Alt i alt er jo dette ganske artig:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her