Firefox 3.5 er her allerede

Offisielt lansert - last ned nå!

ageaqe Mozilla
Ifølge Ghacks.net er den endelige versjonen av Firefox allerede klar for nedlasting.

Helt ny Firefox klar i versjon 3.5

Det er ikke få geeks der ute som venter på versjon 3.5 av Firefox. Blant nyhetene finner vi ny Javascript-motor og støtte for HTML 5 som blant annet håper å utkonkurrere Flash og Silverlight.

Ingen offisiell lansering har enda funnet sted. Dette fordi Mozilla bruker tid på å legge installasjonsfilene på så mange nettsteder som mulig før det braker løs.

Last ned Firefox 3.5 engelsk til Windows her. Det er også godt mulig den endelige versjonen ligger på Mozillas FTP-server allerede. Den finner du her.

Oppdatert: Nå er offisielt.

Kilde:
Ghacks

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her