s3-video
s3-video Tinhte

Er dette Galaxy SIII?

Overbevisende video har dukket opp.

Knapt en dag går uten lekkasjer om kommende Galaxy SIII fra Samsung, og spekulasjonene tar ikke slutt.

Nå har et vietnamesisk nettsted lagt ut en video som faktisk skal vise telefonen. Nettstedet har tidligere hatt rett i sine spekulasjoner, og videoen ser veldig troverdig ut.

Skarp skjerm
Nettstedet Tinhte går grundig gjennom telefonens spesifikasjoner i videoen, og konkluderer med at mobilen har en 4.6 tommers skjerm med 1184x720-oppløsning. Den bruker en 1.4 GHz-prosessor med fire kjerner, har 1 GB med RAM, 16 GB med lagringsplass - og microSD-støtte. Kameraet skal ta bilder i 8 megapiksler. Telefonen støtter også NFC.

Spesifikasjonene er med andre ord veldig solide, men ikke revolusjonerende. Kanskje det stemmer at SIII ikke blir en enorm oppgradering?

Igjen, det offisielle lanseringen av den nye Samsung-mobilen finner sted i London den 3. mai, vi kommer til å være på plass og gi deg all info mens det skjer.

Se video:

Kilde:
Engadget

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her