white_iphone_2012_front_panel
white_iphone_2012_front_panel Apple.pro

Er dette fronten til nye iPhone?

Hvit variant med flyttet frontkamera.

Ryktene om årets iPhone kommer stadig tettere, noe som ikke er uvanlig i forkant av en lansering (som man antar bør skje i september/oktober).

Også i hvitt
Nå har et nettsted fått tak i det som skal være bilder av frontpartiet til «iPhone 5», og det er første gangen vi ser den hvite varianten.

Det er også tydelig at frontkameraet er blitt flyttet, fra å være litt til venstre for høyttaleren, til å ligge over den.

white_iphone_2012_front_panel Apple.pro

Justeringer
Ellers ser mobilen ut til å ha en lignende utforming som 4/4S, men man regner jo med at skjermen vil bli større i år. Og at mobilen vil bli tynnere.

Det blir spennende å se hvor mange av disse ryktene faktisk stemmer.

Kilde:
MacRumors

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her