DSC02717
DSC02717

Dropper ikke PC likevel

HP har bestemt seg - divisjonen blir ikke solgt.

For et par måneder tilbake var det stor dramatikk da Hewlett Packard bestemte seg for å legge ned Palm/WebOS-avdelingen, samt vurdere fremtiden til sin PC-divisjon.

Nå er det i alle fall klart at PCene ikke går bort. HPs nye sjef, Meg Whitman, har nå kunngjort at selskapet skal fortsette å produsere datamaskiner.

Forblir hjemme
Etter grundig gjennomgang skal det ha blitt bestemt at kostnaden med å separere PC-delen av HP ville vært for høy, og at å holde PSG (som avdelingen heter) i huset er det beste for kunder, eiere og ansatte.

Hyggelig nytt altså, HP er tross alt fremdeles verdens største PC-produsent, og de har tydeligvis ikke tenkt å slutte å være det.

Kilde:
HP

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her