Utenfor åstedet der mannen mistet et hjemmelaget våpen.
Utenfor åstedet der mannen mistet et hjemmelaget våpen.

Drept av pistol, ikke batteri

Hjemmelaget våpen gikk av i brystlomma.

Historien om mannen som ble drept av et overopphetet mobilbatteri viste seg å ikke stemme.

Ikke batteri-feil

2. februar skrev ITavisen om mannen som på en en Lenovo-butikk i Kina angivelig skulle ha død av en mobil som eksploderte i brystlomma.

Nå viser det seg at Huang Heping (45) ikke døde av et varmt mobilbatteri, men en hjemmelaget pistol som gikk av ved en feil.

Mistet pistolen

Pistolen skal på en eller annen måte ha blitt mistet på gulvet og gått av. Skuddene skal ha truffet mannen så han døde av blodtap.

Mobilen ble knust av skuddene noe som først fikk den kinesiske avisen som først skrev om historien til å tro at det dreide seg om en defekt mobil.

Kilde:
Telegraph.co.uk

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her