Dette er nerdenes favoritt

Hvilken epost er mest populær?

email
Nettbasert epost har på mange måter tatt over for god gammel lokalepost. Hvilken nettbasert eposttjeneste er mest brukt blant nerdene?

Gmail med soleklar seier

Undersøkelse er utført av nettsiden Lifehacker.com. Hele 18 000 personer stemte og nå er resultatene her. 80 prosent av alle som svarte brukte Googles eposttjeneste Gmail. En soleklar siere med andre ord, men ikke så veldig overraskende.

Lifehacker skriver ofte om måter å forbedre Google Mail med diverse scripts hovedsakelig til Firefox. Dermed er leserne ofte hardbarka nerder med behov utover hva mannen i gata har.

Comscores tall

Analyseselskapet ComScore har også hatt samme undersøkelse. Der kom Gmail på tredje plass bak Yahoo og Windows Live Hotmail. Trolig er nerdens valg oftere Gmail enn andre tilbydere av epost.

I Lifehackers undersøkelse svarte de resterende 6 prosent at de bruker Yahoo, fem prosent Hotmail og 3 prosent har sin egen eposttjeneste. Resten er fordelt epost fra ISPer, AOL (mindre enn 1 prosent) og andre (3 prosent).

Kilde:
Lifehacker

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her