Chrome er den mest nedlastede gratisappen for iOS.
Chrome er den mest nedlastede gratisappen for iOS.

Denne gikk rett til topps

Chrome er en suksess på iOS.

Før helgen ble nettleseren Chrome endelig sluppet til iOS, i versjoner tilpasset både iPhone og iPad.

Til tross for at det diskuteres om Chrome er i det hele tatt raskere enn Safari, ble utgivelsen mottatt med åpne armer av brukere.

Øyeblikkelig hit
Nettleseren gikk nemlig raskt til topps på App Store (i løpet av få timer), og sitter fortsatt som nummer 1 i skrivende stund. Brukernes anmeldelser er stort sett også positive, og appen har for øyeblikket fire og en halv stjerner av fem mulige.

Hastighet
En del av brukerne mener likevel at nettleseren er tregere enn Safari, grunnet begrensninger satt av Apple. Vår erfaring er at Chrome på iOS er lynrask (i alle fall på den nyeste maskinvaren), så det er tydeligvis forskjellige bruksmønstre der ute.

Det blir spennende å se hvor lenge den ligger på topp.

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her