Full kontroll: det blir ikke enklere og raskere.
Full kontroll: det blir ikke enklere og raskere.

Denne blir din nye favoritt

Så enkelt fjerner du alt.

Det er ikke bare bare å slette Windows-programmer.

Tar med seg alt

Takket være Windows' register-system blir det liggende igjen informasjon i nevnte system når man avinstallerer et program. I tillegg blir det ofte liggende igjen mapper. Det er heller ikke uvanlig at innstillingsfiler blir slettet liggende igjen, sånn i tilfelle om du installerer programmet senere.

Det er her «Geek Uninstaller» kommer inn - for mens den vanlige brukeren tror alt er borte om man bruker Windows' «Programs and Features» (Windows 7), er dette programmet som fjerner alt, akkurat slik nerden ønsker.

Så enkelt kan det gjøres

Det beste med det lille programmet, foruten at det fjerner alt rasket, er at brukergrensesnittet ikke kunne vært mer trimmet. Det er rett og slett bare en liste over installerte applikasjoner med tilhørende ikoner.

Filstørrelse og installasjons-dato er også med for enkel sortering. Programmet krever ingen installasjon. Man pakker kun ut .zip-filen og starter geek.exe fra ønsket plassering.

Last ned (32 og 64-bit Windows 7/8/XP/Vista).

Leftovers

Kilde:
Addictivetips

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her