+mirakel-app+fikser+batteriproblem
+mirakel-app+fikser+batteriproblem

Denne appen er rein svindel

Gjør absolutt ingenting.

iPhone 4S har et batteriproblem, men «iOS 5 Battery Fix» gjør absolutt ingenting for å rette det.

Scam-app

ITavisen.no skrev om appen som ifølge kildene gjorde mirakler for dårlig batterilevetid. Nå viser det seg at det hele er lureri.

Appen kunne kun lastes ned om man meldte seg på inn i VIP-subforumet til insanelyis. Et forum som ikke overraskende, etter denne avsløringen, også driver med annen lyssky virksomhet, som blant annet app-piratkopiering.

Undersøkte kode med egen app

Det er bingner.com som har undersøkt, ved hjelp av et eget-skrevet program, hva iOS 5 Battery Fix gjør. Det vil si: ingenting.

ITavisen.no-leser og iOS 5-beta-tester Heri Ramampiaro kunne i en ITavisen-sak melde om langt bedre batterielevetid i iOS 5.1 - den oppdateringen er ikke lureri.

Kilde:
iDownloadBlog

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på ITavisen. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og ITavisen forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uten å begrunne dette. Skrivefeil ser vi helst at du melder fram om til journalisten direkte via e-post (klikk på navnet).

Vær obs på at vi så raskt vi oppdager dem vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Falsk identitet eller kallenavn som allerede er i bruk
  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

ITavisens kommentarfelt er stengt mandag til torsdag mellom kl. 22 og 8, og i helgene fra fredag kl. 20 til mandag kl. 8.

Mer om vilkårene her